Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)

piatok, 28. marec 2014 10:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: David Beckham sa chce stať majiteľom Manchestru United. Podľa bulvárnych médií už Angličan rokoval s katarskou kráľovskou rodinou, ktorá má tiež záujem majetkovo vstúpiť do slávneho tímu z Old Traffordu.

MANCHESTER UNITED:  David Moyes má aj naďalej dôveru vedenia klubu. No mnoho bývalých hráčov United sa domnieva, že prípadné nákupy posíl nemusia vyriešiť všetky problémy slávneho klubu.

CHELSEA: Londýnska Chelsea je pripravená investovať do nákupu Diega Costu z Atlética Madrid 40 miliónov libier.

TOTTENAHM a LIVERPOOL: „Kohúti“ a The Reds majú záujem o nigérijského záložníka Ogenyiho Onaziho z Lazia Rím.

ARSENAL: Útočník amerického klubu New York Red Bulls Thierry Henry si v lete zahrá proti svojmu bývalému klubu Arsenal Londýn. Pre londýnske mužstvo to bude v rámci letnej prípravy jediný duel mimo územia Európy. Stretnutie sa bude konať 26. júla v Red Bull Arene, domovskom stánku New Yorku.

ASTON VILLA: Belgický útočník Christian Benteke by mohol po MS v Brazílii zmeniť dres. Či zostane aj naďalej v PL sa ukáže v letnom prestupovom období.

SOUTHAMPTON: O 18-ročného anglického obrancu Luka Shawa zo Southamptonu prejavil záujem Real Madrid.

PREMIER LEAGUE: Trinásť bývalých alebo súčasných policajných dôstojníkov identifikovali ako podozrivých vo vyšetrovaní tragédie v Hillsborough. V apríli v roku 1989 zomrelo na štadióne Hillsborough v Sheffielde 96 fanúšikov FC Liverpool počas semifinálového zápase FA Cupu proti Nottinghamu Forest.