Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (30.3.)

nedeľa, 30. marec 2014 08:30 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (30.3.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (30.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

MONTREAL: Český forward Montrealu Canadiens Tomáš Plekanec vynechal duel svojho tímu na ľade Floridy Panthers, keď svoj klub z rodinných dôvodov opustil na niekoľko dní a vrátil sa do kanadského mesta.

PITTSBURGH: Tri týždne sa v zostave Pittsburghu Penguins neobjaví útočník Marcel Goc, ktorý si poranil členok. 30-ročný Nemec zavítal do Pensylvánie pred prestupovou uzávierkou z Floridy Panthers, na listine zranených vystriedal Beaua Bennetta, ktorý sa po štyroch mesiacoch vrátil do zostavy „Pens“.

KHL

UFA: Hokejisti Salavatu Julajev Ufa postúpili do konferenčného finále Kontinentálnej hokejovej ligy, keď kazašskú Astanu porazili 4:2 na zápasy a vo finále Východnej konferencie ich čaká Metallurg Magnitogorsk.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

SEMIFINÁLE: V štvrtom zápase semifinálovej série medzi Košicami a Piešťanmi boli úspešnejší východniari, ktorí svojho súpera zdolali na jeho ľade 4:1 a vyrovnali stav série na 2:2.