Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)

pondelok, 31. marec 2014 07:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Tréner Brendan Rodgers sa nechal počuť, že Luis Suárez by mohol v budúcnosti zlomiť svojim prestupom čiastku 100 miliónov libier. Severoírsky kouč, ale zdôraznil, že Suárez momentálne nie je na predaj.

MANCHESTER UNITED: Manchester by mali na konci sezóny opustiť legendárny Ryan Giggs a asistent trénera Phil Neville.

CHELSEA: Kmeňový hráč londýnskej Chelsea gólman Thibaut Courtois vylúčil akékoľvek špekulácie  ohľadom jeho prestup do Realu Madrid. Belgický reprezentant buď zostane v Atléticu Madrid alebo sa vráti do Chelsea FC.

CHELSEA a EVERTON: Londýnska Chelsea je ochotná predať útočníka Romela Lukaku do Evertonu len za predpokladu, že opačným smerom poputuje záložník Ross Barkley.

CHELSEA: Obranca Ashley Cole by mohol už toto leto opustiť Chelsea FC a posilniť Real Madrid. Španieli ponúkajú Angličanovi dvojročný kontrakt vo výške 8 miliónov libier.

ARSENAL: Iránsky futbalista Sardar Azmoun by mohol v lete opustiť ruský Rubin Kazaň a vyskúšať si anglickú Premier League v drese Arsenalu.

EVERTON: Liverpoolčania by okrem iných posíl získali aj francúzskeho útočníka Loïca Rémiho, ktorý je kmeňový hráč Queens Park Rangers.

NEWCASTLE: „Straky“ by radi angažovali obrancu Micaha Richardsa, ktorý v Manchestri City nedostáva veľa príležitostí.