Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)

utorok, 1. apríl 2014 07:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Liverpool sa po 32. kole ocitol na čele priebežného poradia anglickej Premier League. Zverenci Brendana Rodgersa vedia, že ak vyhrajú zvyšných šesť zápasov, stanú sa novými šampiónmi.

CHELSEA: Tréner José Mourinho počas zápasu na ihrisku Crystal Palace dôrazne dohovoril podávačovi lôpt, keď sa César Azpilicueta pokúšal o rýchle vhodenie do hry z autu, ale nemal čím. "Povedal som mu, aby nezdržiaval. Ináč ho udrie jeden z mojich hráčov," priznal po zápase portugalský kouč. 

ARSENAL: Švajčiarsky reprezentant s chorvátskymi koreňmi Josip Drmić poprel špekulácie o jeho prestupe z Norimbergu do Arsenalu Londýn.     

MANCHESTER UNITED: Japonský ofenzívny záložník Šindži Kagawa by mohol odísť na hosťovanie do Borussie Dortmund.

MANCHESTER UNITED: Predstavitelia Manchestru United by ako prípadnú náhradu za neúspešného Davida Moyesa angažovali Carla Ancelottiho z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED: Anglický útočník Wilfried Zaha by mohol opustiť Manchester už toto leto. Hráč s pasom africkej krajiny Pobrežia Slonoviny pritom do United prišiel len minulý rok. Prestupová cena by mohla byť vo výške 5 miliónov libier, čo je polovica sumy, ktorú zaplatili „červení diabli“ v lete minulého roka.

STOKE CITY: Slovenský reprezentant do 21 rokov Dionatan Teixeira z Dukly Banská Bystrica v nedeľu odletel na týždňovú skúšku do anglického klubu Stoke City.

PREMIER LEAGUE: V čase, keď futbalisti FC Liverpool útočia na prvý anglický titul od roku 1990, prinútili jeho fanúšikovia britské úrady, aby sa vrátili k najtragickejšej udalosti v dejinách klubu. V pondelok znovu otvorili prípad tragédie v Hillsborough z roku 1989 a vymenovali porotu pre nové vyšetrovanie.