Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)

streda, 2. apríl 2014 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Včera spravili Madridčania dôležitý krok k postupu do semifinále Ligy majstrov. Gólom Diega viedli na pôde FC Barcelona, no domáci vyrovnali na 1:1. Druhý zápas sa odohrá 9.apríla.

BARCELONA: Remíza na domácej pôde vôbec nie je dobrým výsledkom. Xavi bol po zápase veľmi stručný. „Nie je to dobrý výsledok. Zaslúžili sme si viac, ale Diego strelil fantastický gól. Našťastie sme vyrovnali, takže všetko je otvorené.“ povedal v rozhovore.

BARCELONA: Gerard Pique vo včerajšom súboji odohral len pár minút a musel byť vystriedaný. Dnes už vieme, že si zranil panvu a chýbať bude mesiac.

BARCELONA: Zatiaľ čo Dani Alves by rád ostal v Katalánsku, Barça jeho prianie stále nesplnila. Anglické médiá píšu o tom, že ponuku na Brazílčana pripravuje Manchester City.

REAL MADRID: 32-ročný brankár Diego López sa snažil cez svojho agenta umlčať špekulácie o jeho odchode z Madridu. „Nikto mi nevolal a myslím, že Diego v ďalšej sezóne ostane v Reale Madrid.“ povedal jeho agent novinárom.

REAL MADRID: Natrhnutý stehenný sval vyradí obrancu Marcela zo zostavy Bieleho baletu na dva týždne.

REAL MADRID: 33-ročný obranca Chelsea, Ashley Cole, možno bude v kariére pokračovať na Santiagu Bernabeu. V Londýne má zmluvu len do konca sezóny a Real mu údajne ponúkne dvojročný kontrakt.

SEVILLA: 27-ročný útočník Carlos Bacca môže v lete odísť do Evertonu. Anglický tím za neho ponúka 12 miliónov eur.

VALENCIA: Odvolaním sa proti červenej karte bude  Valencia chcieť oslobodiť obrancu Jéremyho Mathieua spod trestu.

GRANADA: Test záložníka Daniho Beníteza na kokaín bol pozitívny. Vedenie klubu pre to nemá pochopenie a plánuje s okamžitou platnosťou rozviazať kontrakt.