Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.4.)

piatok, 4. apríl 2014 09:45 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.4.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

DETROIT: Pre zranenie v dolnej časti tela vynechal súboj Detroitu Red Wings s Bostonom Bruins skúsený útočník Daniel Alfredsson. Dĺžka rekonvalescencie švédskeho krídelníka nie je známa.

BOSTON: Ani Boston Bruins v súboji s „červenými krídlami“ nenastúpil v plnej sile. V zostave „medveďov“ chýbal veterán Jarome Iginla, ktorého trápi zranenie v hornej časti tela. Jeho zdravotný stav by sa mal meniť zo dňa na deň.

MONTREAL: Zadák Montrealu Canadiens Douglas Murray bol suspendovaný na tri zápasy za jeho nevyberavý zákrok voči hráčovi Tampy Bay Lightning Mikeovi Kostkovi. Okrem tohto dištancu je švédsky bek povinný zaplatiť do podporného fondu čiastku vo výške 23 077 amerických dolárov.

KHL

DONECK: Vedenie Donbassu Doneck si po trojročnom predĺžení zmluvy s útočníkom Jevgenijom Dadonovom poistilo aj služby svojho elitného zadáka Petra Podhradského, ktorý s jediným ukrajinským účastníkom KHL predĺžil svoj kontrakt o dva roky.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

KOŠICE: Vicemajster z Košíc zdolal svojho súpera z Piešťan na jeho ľade 2:1 a postúpil do finále, kde si sily zmeria s hokejistami z Nitry. Prvý finálový súboj sa uskutoční 9. apríla na ľade východniarov. Prípadný posledný siedmy finálový duel je naplánovaný na 21. apríla.