Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)

sobota, 5. apríl 2014 10:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Po absolvovaní operácie kolena v Augsburgu sa Victor Valdés vrátil do Španielska a pokračuje s rehabilitáciou.

BARCELONA: V nominácii na zápas proti Betisu sa ocitlo aj meno Carlesa Puyola. Uvidíme, či proti poslednému tímu tabuľky naozaj nastúpi.

BARCELONA: Španielske médiá informujú o tom, že športový riaditeľ Andoni Zubizarreta ponúkol svoju rezignáciu, ktorá však nebola schválená.

REAL MADRID: V Madride sa plánuje letný odchod útočníka Álvara Moratu. Záujem prejavuje Borussia Dortmund a Wolfsburg.

REAL MADRID: Dnes proti Realu Sociedad nenastúpi Cristiano Ronaldo. Carlo Ancelotti mu dá voľno, aby bol oddýchnutý pred odvetným zápasom proti Dortmundu. Hrať by naopak mal Ángel Di Maria, ktorý sa vyliečil z chrípky.

REAL MADRID: Nepríjemné komplikácie so zraneným kolenom má Jese Rodriguez. Do kolena dostal infekciu a musel ísť znova do nemocnice.

REAL MADRID: 27-ročný ľavý obranca Guilherme Sigueira bude v krátkom čase hráčom Realu. Sezónu 2013/14 odohral na hosťovaní z Granady v Benfice.

ATLÉTICO MADRID: Hoci má Arda Turan zranené trieslo, Los Colchoneros ho liečiť nenechajú. 27-ročný krídelník bude hrať pod injekciami a zotavovať sa bude až v lete. Napriek tomu ale chýba v nominácii na dnešný zápas s Villarrealom.

REAL SOCIEDAD: Stredopoliar Esteban Granero verí, že nastúpi už proti Realu Madrid. Vážne zranenie kolena z úvodu sezóny je už minulosťou.

GRANADA: Po mesiaci a pol môže El Graná napísať na svoju súpisku portugalského obrancu Tiaga Illoriho. Ten kvôli zraneniu toho na hosťovaní z Liverpoolu veľa neodohral.

CELTA VIGO: Argentínsky stopér Gustavo Cabral už nemá problémy s členkom a dnes sa predstaví na štadióne Raya Vallecano.