Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.4.)

pondelok, 7. apríl 2014 09:00 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.4.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

CAROLINA: Slovenský obranca Andrej Sekera nie je naďalej stopercentne fit a je otázne či bude môcť nastúpiť do utorkového súboja Caroliny Hurricanes s New Yorkom Rangers. Ak ho naďalej budú sprevádzať bližšie nešpecifikované zdravotné problémy v dolnej časti tela, vedenie tímu ho zapíše na listinu zranených.

WINNIPEG: Vo víkendovom zápase Winnipegu Jets s Torontom Maple Leafs sa zranil elitný bek „tryskáčov“ Dustin Byfuglien, ktorý z duelu odstúpil pre zranenie v hornej časti tela.

ISLANDERS: Rovnaké zranenie postihlo aj obrancu New Yorku Islanders Calvina de Haana, ktorý sa porúčal z ľadu počas zápasu s Washingtonom Capitals. V zostave ho dočasne nahradí Scott Mayfield.

KHL

OMSK: Novým trénerom Avangardu Omsk sa stal fínsky kouč Raimo Summanen, ktorý vo funkcii hlavného kormidelníka ruského celku nahradí Čecha Miloša Říhu.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

KOŠICE: Vstupenky na prvé dva finálové zápasy medzi Košicami a Nitrou sú už v predaji. Cena sa pohybuje v rozpätí medzi 8 a 10 eurami. Prvé dva duely finálovej série, ktoré sa uskutočnia v Košiciach, sa odohrajú 9. a 10. apríla.

MS 2014

ŠVAJČIARSKO: Majstrovstvá sveta v hokeji 2014, ktoré sa uskutočnia v Bielorusku, vynechajú švajčiarski hokejisti Martin Plűss a Julian Walker. Druhý menovaný sa zotavuje zo zranenia, Plűss do Bieloruska nepocestuje, pretože sa po náročnej sezóne necíti v hernej pohode.