Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)

štvrtok, 10. apríl 2014 07:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Hrdina odvety štvrťfinálového zápasu Ligy majstrov medzi FC Chelsea a PSG Demba Ba zareagoval na slová svojho trénera Josého Mourinha o nedostatku útočníkov v tíme a odkázal mu, že v kádri má troch skvelých hráčov na tento post.

CHELSEA: Edena Hazarda čaká vynútená minimálne dvojtýždňová pauza. Belgický reprezentant sa zranil v utorňajšom odvetnom zápase štvrťfinále Ligy majstrov.

MANCHESTER CITY: Obranca Micah Richards odmietol navýšenie platu a začal si hľadať nové pôsobisko.

MANCHESTER UNITED: United vyhrávali vo včerajšom zápase na pôde Bayernu Mníchov 1:0, no nakoniec prehrali 1:3 a ich púť Ligou Majstrov sa končí. Či sa skončí aj neúspešné angažmá Davida Moyesa sa ukáže čoskoro.

ARSENAL: Španielsky záložník Santi Cazorla by sa v lete rád stretol v londýnskom Arsenale so svojím krajanom Ikerom Casillasom a prezradil, že zástupcovia anglického klubu majú záujem o služby ikony Realu Madrid.

ARSENAL: „Kanonieri“ z Arsenalu plánujú angažovať francúzskeho záložníka s marockým pasom Younèsa Belhandu z Dynama Kyjev.

TOTTENHAM:  Kohúti začali monitorovať výkony 20-ročného švajčiarskeho obrancu Lorisa Benitu z FC Zürich.

WEST HAM: Vedenie „Kladivárov“ poprelo osočenie kapitána Liverpoolu Stevena Gerrarda, ktorý West Ham obvinil z úmyselných „omylov“ pred vzájomným zápasom v Londýne (na vysokú teplotu vyhriata šatňa; nemožnosť zaparkovať klubový autobus blízko štadióna atď.)

FULHAM: Sochu legendy popu Michaela Jacksona nechal nový majiteľ Fulhamu odstrániť z priestorov klubu a poslať do múzea v Manchestri.