Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)

piatok, 11. apríl 2014 07:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL vs MANCHESTER CITY: Ceny vstupeniek na nedeľňajší zápas medzi Liverpoolom a Manchestrom City sa údajne vyšplhali až do výšky 5.000 libier.

CHELSEA: José Mourinho dostal pokutu osemtisíc libier. Anglická Futbalová asociácia mu postih udelila za počínanie v marcovom ligovom zápase s Aston Villou (0:1). Portugalčan v Birminghame vstúpil na hraciu plochu a protestoval proti vylúčeniu stredopoliara Ramiresa v nadstavenom čase. 

CHELSEA: Tréner belgickej reprezentácie Marc Wilmots radí záložníkovi Edenovi Hazardovi prestup z Chelsea do PSG.

ARSENAL:  Londýnčania spolu s AC Milan sa zaujímajú o služby iránskeho útočníka Sardara Azmouna z Rubinu Kazaň.

ARSENAL a TOTTENHAM: Londýnske kluby prejavili interes o 19-ročného francúzskeho útočníka  M´Baye Nianga, ktorý je kmeňovým hráčom AC Milan.

MANCHESTER UNITED: United ponúkne 6 miliónov libier za kolumbijského obrancu Santiaga Ariasa z holandského PSV.

EVERTON: O útočníka Carlosa Baccu zo Sevilly sa zaujíma FC Barcelona i anglický Everton. Kolumbijský útočník je však podľa svojich slov šťastný v Seville a na odchod nepomýšľa.

HULL CITY: Aj keď Futbalová asociácia odmietla zmenu názvu klubu Hull City na Tigers, tréner Steve Bruce zmenu názvu naďalej podporuje.

SUNDERLAND: Anglický Sunderland pravdepodobne predá svojho senegalského záložníka AlfredaN´Diayeho do Betisu Sevilla za dva milióny libier.