Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)

sobota, 12. apríl 2014 08:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Atlético Madrid v semifinále LM vyzve londýnsku Chelsea. Prvé zápasy semifinále sú na programe 22. a 23. apríla, odvety o týždeň neskôr 29., resp. 30.

CHELSEA: Útočník Samuel Eto´o je pripravený v letnom prestupovom období opustiť Anglicko a zamieriť do Besiktasu Istanbul.

LIVERPOOL: The Reds privítajú doma hráčov Manchestru City v dueli, v ktorom sa stretnú prvý a tretí tím tabuľkového poradia. Ak Liverpool vyhrá urobí veľký krok k zisku titulu.

LIVERPOOL: Tréner Brendan Rodgers priznal, že jeho najväčším klenotom je psychológ Steve Peters, ktorý spolupracuje aj so svetoznámym hráčom snookru Ronniem O´Sullivanom.

MANCHESTER UNITED: "Sir Alex podľa mňa nastúpil na správny vlak a odišiel v pravý čas," povedala legenda nemeckého Bayernu Mníchov Franz Beckenbauer o rozhodnutí Sira Alexa Fergusona opustiť v lete 2013 Manchester United.

MANCHESTER UNITED: Záložník „Červených diablov“ Darren Fletcher sa vyjadril, že v lete čakajú klub z Manchestru veľké zmeny.

CARDIFF: Tréner Cardiffu Ole Gunnar Solskjaer priznal, že pre zlé výsledky jeho zverencov v noci zle spáva.

PREMIER LEAGUE: Všetky nadchádzajúce stretnutia PL majú netradičný výkop. V utorok 15. apríla totiž uplynie presne 25 rokov od tragédie na štadióne Hillsborough. Preto sa vedenie anglického futbalu rozhodlo posunúť všetky zápasy v termíne od 11. do 14. apríla o sedem minút neskôr.