Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)

nedeľa, 13. apríl 2014 10:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL:  Gunners postúpili do finále FA Cup-u vo Wembley cez Wigan Athletic až po pokutových kopoch. Zápas sa v riadnej hracej dobe skončil nerozhodne 1:1.

ARSENAL: Londýnski kanonieri chcú v lete pritiahnuť francúzskeho útočníka Loic Rémyho z QPR.

MANCHESTER CITY: Obranca Vincent Kompany priznal, že dnešný zápas s Liverpoolom je priamym zápasom o ligový titul. Belgičan ale zároveň dodal, že ani prípadná prehra nezlomí vôľu Citizens.

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney by mohol vypadnúť zo zostavy „Červených diablov“ až konca sezóny. Angličan má problémy s palcom na nohe.

MANCHESTER UNITED: Mexický útočník v službách Manchestru United Javier Hernández v lete zrejme zmení dres. O jeho služby má veľký záujem Atlético Madrid.

MANCHESTER UNITED: Podľa anglických médií je pozícia Davida Moyesa viac ako neistá. Vedenie klubu sa údajne stretlo s trénerom  Louisom van Gaalom.

TOTTENHAM: Kouč Tim Sherwood kritizuje minuloročné nákupy, ktoré zahrňovali len výhradne zahraničné posily.

EVERTON: Belgický útočník Romelu Lukaku je v Evertone podľa slov trénera veľmi šťastný a je možné, že v Liverpoole zostane na trvalý prestup. Lukaku je v Evertone na hosťovaní z Londýnskej Chelsea.