Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)

nedeľa, 13. apríl 2014 10:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Barcelončania prekvapivo prehrali na ihrisku Granady 1:0. Ich zaváhanie využili hráči Realu, ktorí doma porazili Almériu presvedčivo 4:0 a bodovo sa dotiahli na Atlético Madrid. To má však zápas k dobru.

REAL MADRID: Karim Benzema nastúpil na svoj 228. zápas v drese „bieleho baletu“. Stal sa tak Francúzom s najvyšším počtom zápasov odohraných za Real Madrid. Druhý v poradí je legendárny Zinedine Zidane.

REAL MADRID: Taliansky Neapol je pripravený angažovať španielskeho obrancu Álvara Arbelou, ktorý je kmeňovým hráčom Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Mexický útočník v službách Manchestru United Javier Hernández v lete zrejme zmení dres. O jeho služby má veľký záujem Atlético Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Hviezda Atlética Diego Costa si doliečil zranenie stehenného svalu a v blízkej dobe sa vráti do základnej zostavy.

RAYO VALLECANO a ATHLETIC BILBAO: 26-ročný obranca Raya Vallecano Anaitz Arbilla by sa rád vrátil do Bilbaa, kde v minulosti hrával.