Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (14.4.)

pondelok, 14. apríl 2014 09:12 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (14.4.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (14.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

DVOJICE PLAY-OFF: V NHL sú už známe dvojice pre prvé kolo play-off.

Západná konferencia:
Colorado Avalanche – Minnesota Wild
Saint Louis Blues – Chicago Blackhawks
Anaheim Ducks – Dallas Stars
San Jose Sharks – Los Angeles Kings

Východná konferencia:
Boston Bruins – Detroit Red Wings
Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning
Pittsburgh Penguins – Columbus Blue Jackets
New York Rangers – Philadelphia Flyers

NEW JERSEY: Kouč New Jersey Devils Peter DeBoer by mal v najbližších dňoch predĺžiť kontrakt so svojím súčasným zamestnávateľom. Pri kormidle „diablov“ stojí od roku 2011.

KHL

JAROSLAVĽ: Kanadský gólman Curtis Sanford sa rozhodol opustiť svoj celok z Lokomotivu Jaroslavľ. V budúcej sezóny by rád pôsobil v zámorí. Dôvodom jeho presunu je jeho rodina. Kam presne povedú jeho cesty ostáva neznáme.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

FINÁLE: Vedenia vo finálovej sérii sa druhýkrát ujali košickí hokejisti, ktorí hokejistov Nitry zdolali na jej ľade 4:3 po predĺžení. V sérii vedú 2:1 na zápasy, štvrtý zápas série sa odohrá dnes o sedemnástej hodine.

MS 2014

SLOVENSKO: Tento týždeň sa k slovenským hokejistom pripoja prvé dve posily zo zámoria. V utorok na Slovensko pricestuje Martin Reway, o dva dni neskôr z kanadského Edmontonu priletí zadák Martin Marinčin.