Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.)

utorok, 15. apríl 2014 10:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Tréner Brendan Rodgers verí, že jeho tím je pripravený vyrovnať sa s tlakom, ktorý na jeho zverencov čaká pred záverečnými štyrmi zápasmi Premier League. "História a očakávania tohto klubu sú pre nás výzvou každý deň. Naším cieľom je zostať na súčasnej pozícii aj po poslednom zápase“.

LIVERPOOL: Steven Gerrard veľmi emotívne prežíva zápasy svojho Liverpoolu v boji o anglický ligový primát. Gerrard získal s klubom všetky možné trofeje okrem ligového titulu, ktorý sa v Anglicku považuje za tú najcennejšiu „korisť“.

LIVERPOOL: "Som rád, že som skóroval a pomohol mužstvu získať tri cenné body. V tomto ročníku som ich strelil sedem, ale mohlo ich byť aj viac. Nezáleží však na tom, kto dáva góly. Najdôležitejšie je naše víťazstvo. Atmosféra bola fantastická nielen v samotnom zápase, no i pred jeho začiatkom“, nechal sa počuť Martin Škrtel po zápase s Manchestrom City.

MANCHESTER CITY:Yaya Touré s veľkou pravdepodobnosťou prišiel o zvyšok sezóny. Reprezentant Pobrežia Slonoviny sa zranil v zápase proti Liverpoolu, keď z trávnika odkrivkal už v prvom polčase.

ARSENAL: The Gunners monitorujú situáciu okolo brazílskeho záložníka Casemira a útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED: Obranca Rio Ferdinand by rád v Manchestri zotrval aj v ďalšej sezóne. Zmluva anglickému reprezentantovi končí toto leto a je otázne ako sa klub postaví k prípadnému predĺženiu spolupráce.

SWANSEA a MANCHESTER UNITED: O služby reprezentanta Pobrežia Slonoviny Wilfrieda Bonyho, ktorý pôsobí v Swansea City, majú záujem Manchester United i AS Rím. Dvadsaťpäťročný útočník dal ako nováčik v tejto sezóne jedenásť gólov v 29 ligových zápasoch.

SOUTHAMPTON a EVERTON: Španielsky útočník Espanyolu Barcelona Sergio García de la Fuente sa ocitol v hľadáčiku anglických klubov zo Southamptonu a Evertonu. Tretím záujemcom o služby 30- ročného rodáka z Barcelony je Sevilla.                

LIVERPOOL: Dnes je to presne 25 rokov, čo prišlo na sheffieldskom Hillsborough o život 96 ľudí na futbalovom zápase v medzi FC Liverpool a Nottinghamom Forest. Pri nešťastí utrpelo zranenia ďalších 766 fanúšikov.