Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)

utorok, 15. apríl 2014 10:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID vs FC BARCELONA: Tretie tohto sezónne El Clásico sa uskutoční v stredu 16. apríla na štadióne Mestalla vo Valencii a bude to finále národného pohára. Úvodný výkop finále Copa del Rey je na programe o 21.30 h.

REAL MADRID: Kanonieri z Arsenalu monitorujú situáciu okolo brazílskeho záložníka Casemira a útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid.  

REAL MADRID: Podľa informácii z Pyrenejského polostrova sa Real Madrid začal zaujímať o služby záložníka Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon.

ATLÉTICO MADRID: Podľa oficiálneho stanoviska Atlética Madrid nemá útočník Diego Costa žiadne vážne problémy s poraneným kolenom. Costa údajne utrpel iba tržnú ranu.

FC BARCELONA: Katalánsky veľkoklub poprel špekulácie o možnom príchode trénera Jürgena Kloppa z Borussie Dortmund na lavičku slávneho španielskeho klubu.

ESPANYOL BARCELONA a SEVILLA: Španielsky útočník Espanyolu Barcelona Sergio García de la Fuente sa ocitol v hľadáčiku anglických klubov zo Southamptonu a Evertonu. Tretím záujemcom o služby 30- ročného rodáka z Barcelony je Sevilla.