Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)

štvrtok, 17. apríl 2014 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Napriek viacerým zraneným hráčom sa Real včera stal víťazom Kráľovského pohára. Vo finále zdolal Barcelonu 2:1 gólmi Angela Di MariuGaretha Balea.

REAL MADRID: Tréner Carlo Ancelotti hodnotil včerajšie víťazstvo ako zaslúžené. „Hrali sme na maximálnej úrovni. Zranenie Ronalda bolo pre nás motiváciou navyše. Táto trofej nám dodá sebavedomie do záveru sezóny.“ povedal po zápase.

REAL MADRID: Agent 22-ročného záložníka Casemira priznal, že od januára je v kontakte so zástupcami Interu Miláno. Brazílčan je v Madride celkom spokojný, ale záujem klubu ako je Inter ho teší.

ATLÉTICO MADRID: V priebehu včerajška dorazili do madridského tábora dve výborné správy. Arda Turan aj Diego Costa budú pripravení na prvý zápas Ligy majstrov proti Chelsea.

BARCELONA: Na tlačovej konferencii vyjadril Gerardo Martino sklamanie z prehry. Povedal, že si nepamätá bolestivejšiu porážku, ale jeho budúcnosť na tomto výsledku nezáležala. Ospravedlnil sa fanúšikom, ktorí pricestovali do Valencie a sklamaný bol aj z toho, že súper dal dva pre seba typické góly.

BARCELONA: Priaznivci Barcelony vôbec nemajú radosť z maródky v zadných radoch. Gerard Piqué má stále problémy s bedrami, Carles Puyol s kolenom a nedoliečený Marc Bartra zápas nedohral. Okrem toho si privodil zranenie stehenného svalu Jordi Alba.

REAL SOCIEDAD: Tréner Jagoba Arrasate sa so svojím zamestnávateľom dohodol na predĺžení spolupráce, ktorá bude trvať do leta 2016.

VALENCIA: Športový riaditeľ Francisco Rufete vyhlásil, že udržanie mladého obrancu Juana Bernata je prioritou. Odchovanec klubu púta pozornosť v zahraničí, ale všetci v klube veria, že ostane.

OSASUNA: 25-ročný záložník Raoul Loé dostane ponuku na prestup od Swansea City.

RAYO VALLECANO: Na predĺžení zmluvy by sa klub mal čoskoro dohodnúť so stopérom Joaquínom Larriveyom. Jeden z kľúčových hráčov je zotrvaniu naklonený.

RAYO VALLECANO: V nedeľu bude v zápase s Betisom chýbať obranca Tito. Dôvodom je zranený členok z tréningu.

BETIS: Krídelník Juan Carlos bude kvôli červenej karte zo zápasu proti Seville chýbať jeden zápas. Klub sa ho spod trestu snažil oslobodiť, ale s odvolaním neuspel.