Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)

pondelok, 21. apríl 2014 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Útočník Luis Suárez figuruje v budúcoročných plánoch Realu.  Ten z neho chce urobiť najdrahšieho hráča v histórii a ponúkne Liverpoolu vyše 90 miliónov libier.

BARCELONA: Manchester United má záujem o záložníka Cesca Fabregasa. Katalánci sú ochotní vyjednávať.

BARCELONA: Budúcnosť Pedra Rodrígueza je spájaná s anglickým futbalom. 26-ročný hráč možno kvôli nedostatočnému vyťaženiu zamieri do Manchestru City alebo United.

BARCELONA: Jednou z priorít sa stalo vyriešenie situácie s brankármi. José Manuel Pinto má údajne už predĺženie zmluvy na stole a čoskoro by ho mal podpísať.

ATLÉTICO MADRID: Na tréningoch všetko nasvedčuje tomu, že Arda Turan je stopercentne fit. Zdá sa, že by nemal chýbať v zajtrajšom zápase Champions League proti Chelsea.

ATLÉTICO MADRID: Milánsky Inter zatiaľ neúspešne lanári útočníka zvučného mena. Ďalším jeho cieľom je David Villa. V prípade dohody by do Španielska mohol putovať Mauro Icadri.

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros by mohli kúpiť 24-ročného útočníka Cira Immobileho z AC Milána.

BILBAO: Manchester City pozorne sleduje výkony mladého ofenzívne ladeného hráča Ikera Muniaína.

SEVILLA: Takmer po roku sa objavil na lavičke náhradníkov pravý obranca Cicinho. Po vážnom zranení kolena si ale pri víťazstve nad Granadou 4:0 nezahral.

VILLARREAL: Žlté ponorky sa dnes proti Malage budú musieť zaobísť bez jedného z útočníkov. Chýbať bude Nigeríjčan Ikechukwu Uche, ktorý má svalové problémy.

MALAGA: 21-ročný útočník Ezequiel Rescaldani, ktorý je na hosťovaní z Vélezu Sarsfield, chce v Andalúzii ostať. Doteraz ale o svojich kvalitách výrazne nepresvedčil a nenašiel si stabilné miesto v zostave.

ESPANYOL: Po prehre s Realom Sociedad doprial tréner Javier Aguirre svojim zverencom voľno. Hráči začnú trénovať až zajtra doobeda.