Main Content

Hantuchová v nútenom voľne navštívila detských pacientov

utorok, 4. január 2011 10:01 | Autor: TASR

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová pre zranenie achilovky na ľavej nohe musela oželieť štart na turnaji WTA Tour v austrálskom Brisbane, nečakané voľno využila na návštevu malých pacientov v miestnej nemocnici Mater Children´s v rámci projektu Nadácie Starlight Children´s.

"Bolo úžasné zájsť tam a pobudnúť s deťmi. Všetky boli fantastické. Čím intenzívnejšie hrám, tým viac sa chcem zamerať aj na záležitosti tohto typu, napríklad moju nadáciu, a vrátiť ešte viac z toho, čo mi tenis doprial," cituje internetová stránka WTA Tour Hantuchovú, ktorá podporuje projekt Dom smiechu - detskú nemocnicu v Kambodži pre malých pacientov infikovaných vírusom HIV. Oznámila, že práve v prospech "House of the Smile" venuje celý výťažok z predaja nástenného kalendára 2011 s jej portrétmi.

Slovensko má aj napriek zraneniu Hantuchovej na turnaji v WTA Tour v austrálskom Brisbane zastúpenie. Dominika Cibulková sa prebojovala do do osemfinále dvojhry cez Talianku Saru Erraniovú za 62 minút hladko 6:3, 6:0. Viac sa dočítate tu: Cibulková v Brisbane zničila súperku z forhendu

© WEBNOVINY