Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)

piatok, 25. apríl 2014 10:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL vs CHELSEA: Zápas zápasov bude pre Liverpool nedeľňajší duel proti Chelsea. Tréner hostí z Londýna José Mourinho sa „vyhrážal“, že na zápas postaví B-tím. Ak sa tak stane, tak nikto nepochybuje o víťazstve Liverpoolu, čo by znamenalo zisk anglického titulu.

LIVERPOOL: Liverpool FC sa čoskoro dočká nového štadióna. Klub nedávno predstavil projekt rekonštrukcie stánku Anfield Road, ktorá sa zrealizuje do dvoch rokov. Prestavba bude celkovo stáť 150 miliónov libier (cca 182 miliónov eur). Anfield Road funguje už od roku 1884, keď pôvodne slúžil ako domov konkurenčného Evertonu. Súčasná kapacita stánku LFC je 45 362 divákov.

LIVERPOOL: Bývalý kouč Liverpoolu Rafael Benítez, ktorý momentálne vedie SSC Neapol, by rád do Taliansky pritiahol dánskeho zadáka Daniela Aggera. 29-ročný Dán pôsobí v Liverpoole už od roku 2006.

FC CHELSEA: Brazílsky stredopoliar Ramires si už vo zvyšku aktuálneho ročníka PL nezahrá. V stretnutí 35. kola Premier League so Sunderlandom (1:2) udrel Ramires lakťom do tváre protihráča Sebastiana Larssona. Zákrok ušiel pozornosti arbitrov v zápase, ale brazílskeho záložníka po dodatočnom zhliadnutí záznamu z inkriminovaného momentu napokon potrestali štvorzápasovým dištancom.

FC CHELSEA: Len niekoľko hodín po zrušení prestupového zákazu sa FC Barcelona začala opätovne zaujímať o služby brazílskeho obrancu Davida Luiza z FC Chelsea.

FC CHELSEA: Záujem londýnskej Chelsea o Diega Costu z Atlética Madrid údajne ochabol. Dôvodom má byť Edison Cavani z PSG, ktorý je pre Chelsea prioritou číslo 1.  

MANCHESTER UNITED: Diabli z Manchestru United  by radi v lete získali viacero posíl. Medzi prípadné posily pribudol španielsky stredopoliar Cesc Fàbregas, ktorý hráva za FC Barcelonu.

TOTTENHAM: O belgického obrancu Jana Vertonghena v službách anglického Tottenhamu majú interes AS Rím a katalánsky gigant FC Barcelona.