Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)

pondelok, 28. apríl 2014 08:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL:  The Reds si skomplikovali cestu za vysnívaným titulom. Doma totiž prehrali 0:2 s londýnskou Chelsea, ktorá opäť predviedla 100% obranu a využila dve chyby súperových obrancov na strelenie gólu.

CHELSEA:José Mourinho napriek výhre v Liverpoole krotí emócie fanúšikov i novinárov a odmieta hovoriť o zisku titulu pre Chelsea.

CHELSEA: Chelsea by rada získala 26-ročného Artura Vidala z Juventusu. V čílskom záložníkovi totiž v Londýne vidia dlhodobú náhradu za Franka Lamparda.

ARSENAL: Arsenal je pripravený ponúknuť až 40 miliónov libier za francúzskeho útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid.

ARSENAL a TOTTENHAM: AC Miláno chce v lete predať útočníka Maria Balotelliho. Medzi záujemcov o služby talianskeho búrliváka patria londýnske kluby Arsenal a Tottenham.

CHELSEA a NEWCASTLE: Útočník Demba Ba, ktorý v lete pravdepodobne ukončí svoje pôsobenie v Chelsea, sa možno vráti späť do Newcastlu United.

LIVERPOOL a CARDIFF: Anglický futbalový obranca Steven Caulker by sa mal v lete sťahovať z Cardiffu do Liverpoolu, kde o jeho služby stojí kouč The Reds- Brendan Rodgers.

NEWCASTLE: Newcastle sa podľa anglických médií pripravuje na možný odchod Tima Krula a preto zháňa nového brankára. Straky sa zamerali na Jeroena Zoeta, za ktorého PSV Eindhoven požaduje 5,5 milióna eur.