Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)

štvrtok, 8. máj 2014 07:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Real Madrid by rád pritiahol na Estadio Santiago Bernabéu kanoniera Luisa Suáreza z Liverpoolu. Ak by sa prestup zrealizoval, tak by to bola pre Real Madrid ďalšia výrazná posila z Britských ostrovov.

LIVERPOOL: Tréner Brendan Rodgers sa dohodol s Liverpoolom na novej štvorročnej zmluve a podpísať by ju mohol už koncom týždňa.

CHELSEA: Tréner José Mourinho chce priviesť do svojho tímu francúzskeho obrancu Raphaëla Varana z Realu Madrid.

CHELSEA a WEST HAM: Kladivári z West Hamu sú ochotní ponúknuť Chelsea osem miliónov libier za senegalského útočníka Dembu Ba.

MANCHESTER UNITED: Futbalisti Manchestru United odohrali v utorok posledný domáci zápas v tejto sezóne. Na Old Trafforde vyhrali nad nováčikom z Hull City 3:1. Špecifickú príchuť mal duel pre srbského stopéra Nemanju Vidića, ktorý sa definitívne rozlúčil s dresom „červených diablov“. Vidić strávil v Manchestri osem rokov a toto leto prestúpi do Interu Miláno.

MANCHESTER UNITED: Čím ďalej, tým viac svetových médií hlása, že novým trénerom Manchestru United bude Louis van Gaal. 62-ročný Holanďan, ktorý po skončení svetového šampionátu v Brazílii odchádza z lavičky národného tímu Holandska by mal na Old Trafford podpísať trojročnú zmluvu.

MANCHESTER UNITED: Anglický obranca United Phil Jones si poranil rameno a jeho účasť v národnom drese Albionu na blížiacom sa svetovom šampionáte v Brazílii je ohrozená.

SWANSEA: Vedenie klubu Swansea City ocenilo trénera Garryho Monka za to, že zachránil tím v Premier League a podpísalo s ním trojročný kontrakt. Monk bol dočasným kormidelníkom od začiatku februára, keď vymenil Michaela Laudrupa.