Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)

sobota, 10. máj 2014 06:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Obranca Manchestru United a anglický reprezentant Phil Jones by mal stihnúť svetový šampionát v Brazílii napriek aktuálnemu zraneniu ľavého ramena.

MANCHESTER CITY: Manchester City môže v rozhodujúcom zápase v boji o majstrovský titul proti West Hamu United v nedeľu rátať aj so službami argentínskeho útočníka Sergia Agüera

LIVERPOOL a SOUTHAMPTON: Podľa najnovších informácií sa FC Liverpool bude chcieť posilniť v ofenzíve a preto zameral svoju pozornosť na Adama Lallanu zo Southamptonu.

LIVERPOOL: Brendan Rodgers predĺži po sezóne zmluvu s Liverpoolom FC. Podľa anglických médií by mala nová spolupráca trvať až do roku 2018.

ARSENAL: Arsene Wenger sa domnieva, že kluby porušujúce pravidlá o financovaní stanovené UEFA by mali vyradiť z najbližšieho ročníka Ligy majstrov. Týka sa to najmä klubov Paríž St. Germain a Manchester City, ktoré čelia pokute 60 miliónov eur za prekročený limit vynaložený na prestupy hráčov.

NEWCASTLE: Útočník Newcastle United Papiss Cisse bude na ihrisku absentovať niekoľko mesiacov po tom, ako sa podrobil operácii zlomeného jabĺčka.

WEST HAM: Tréner West Hamu United Sam Allardyce vyhlásil, že v poslednom ligovom stretnutí na ihrisku Manchestru City odvedú jeho zverenci maximum. V zápase, v ktorom na zisk titulu stačí domácim získať bod, budú chcieť hostia zvíťaziť aj kvôli Stevenovi Gerrardovi. Podľa kouča "kladivárov" by si kapitán Liverpoolu zaslúžil anglický titul.

STOKE CITY: Podľa informácií anglických médií predstavitelia Stoke City prezradili, že slovenský reprezentant do 21 rokov Dionatan Teixeira v lete prestúpi práve do ich klubu.