Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)

nedeľa, 18. máj 2014 08:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Londýnsky klub včera vybojoval svoj jedenásty FA Cup v histórii. Vo finále proti Hullu City sa trafili Santi Cazorla, Laurent KoscielnyAaron Ramsey, čím zariadili víťazstvo 3:2 po predĺžení.

ARSENAL: Arséne Wenger sa môže tešiť na novú zmluvu. Špekulovalo sa, či ju dostane aj v prípade včerajšej prehry, ale to je teraz úplne bezpredmetné.

ARSENAL & MANCHESTER CITY: 31-ročný obranca Gunners, Bacary Sagna, má na budúci týždeň naplánované stretnutie s predstaviteľmi Manchestru City.

LIVERPOOL: The Reds zvažujú, že by priviedli na hosťovanie Thorgana Hazarda. Ten patrí, rovnako ako jeho brat, Chelsea.

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Manažér Brendan Rodgers avizuje, že jeho tím chce Saints pripraviť ponuku, ktorá sa nedá odmietnuť. Okrem Adama Lallanu má záujem aj o Dejana Lovrena, dokopy za 40 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Okamžite po nástupe do funkcie manažéra sa chce Louis Van Gaal pokúsiť priviesť Arjena Robbena z Bayernu Mníchov.

MANCHESTER UNITED: Talentovaný srbský brankár Vanja Milinković podpísal zmluvu s Red Devils. 17-ročný mladík ale ešte jednu sezónu odohrá za FK Vojvodina a potom sa presunie do Anglicka.

TOTTENHAM: Americký brankár Brad Friedel práve dnes oslavuje svoje 43.narodeniny. Vedenie Spurs navyše zvažuje, že mu ponúkne predĺženie zmluvy.

NEWCASTLE & ASTON VILLA: Ďalší zaujímavý prestup v rámci anglickej ligy by sa mohol týkať útočníka Villans Darrena Benta, o ktorého sa zaujíma Newcastle.

SOUTHAMPTON: Predĺženia zmluvy sa nedočkajú traja hráči. Menovite sú to útočníci Lee Barnard, Jonathan Forte Guly do Prado.