Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.)

streda, 21. máj 2014 10:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Futbalista Manchestru City Yaya Toure zmierňoval slová svojho agenta Dimitriho Seluka. Ten tvrdil, že jeho klient chce z klubu odísť, pretože funkcionári čerstvého anglického majstra údajne zabudli na jeho 31. narodeniny.

MANCHESTER CITY: Anglický majster rozšíril svoje globálne portfólio klubov, keď kúpil podiel v japonskom tíme Jokohama F Marinos od spoločnosti Nissan Motor Co. Trojnásobný japonský majster by mal získať prístup k tréningovým metódam, lekárskej starostlivosti, manažmentu a trénerskému know-how City.

MANCHESTER CITY a ARSENAL: Manchester City začal rokovať s francúzskym obrancom Bacarym Sagnom z Arsenalu. Francúz so senegalskými koreňmi rokuje s „Citizens“ o trojročnej zmluve a s týždenným príjmom vyše 100 tisíc libier.

CHELSEA: Paris Saint Germain plánuje podľa francúzskych médií ponúknuť Chelsea 50 miliónov libier za belgického stredopoliara Edena Hazarda.

MANCHESTER UNITED: Prvou veľkou posilou trénera Louise van Gaala možno bude chorvátske útočné žihadlo Mario Mandžukič z Bayernu Mníchov.

EVERTON: Katalánsky krídelník Gerard Deulofeu sa už do Evertonu na ďalšie hosťovanie nevráti. 20-ročný útočník podľa všetkého aktívne figuruje v plánoch nového kouča svojho materského klubu FC Barcelona Luisa Enriqueho.

WEST HAM: Trénerom futbalistov West Ham United bude aj v budúcej sezóne Sam Allardyce. Pod vedením 59-ročného kouča obsadili "kladivári" v Premier League trináste miesto.

SOUTHAMPTON: Francúzsky stredopoliar Morgan Schneiderlin chce odísť zo Southamptonu do klubu, ktorý bude hrať Ligu majstrov.