Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.5.)

streda, 21. máj 2014 10:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Obranca Gerard Pique predĺžil kontrakt s FC Barcelona o ďalšie štyri roky. Španielsky reprezentant tak zostane zmluvne zviazaný s katalánskym gigantom až do roku 2019.

FC BARCELONA: Katalánsky krídelník Gerard Deulofeu sa už do Evertonu na ďalšie hosťovanie nevráti. 20-ročný útočník podľa všetkého aktívne figuruje v plánoch nového kouča svojho materského klubu FC Barcelona Luisa Enriqueho.

FC BARCELONA: Oier Olazábal nefiguruje v ďalších plánoch Barcelony a tá ho chce pre budúcu sezónu odoslať na hosťovanie. 24-ročný brankár tento rok neodchytal ani minútu.

REAL MADRID: Najlepší strelec La Ligy Cristiano Ronaldo by podľa posledných správ mal stihnúť finále LM.

ATLÉTICO MADRID: Futbalistom Atlética Madrid bude vo finále Ligy majstrov s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať útočník Diego Costa.  „Je príliš skoro, aby sme povedali, že určite nebude hrať. Som však presvedčený, že to nie je zápas, v ktorom môže hrať, ak bude na 80 percent vyliečený. V takomto zápase musí byť fit na 100 percent“, nechal sa počuť kouč Diego Simeone.

REAL MADRID vs ATLÉTICO MADRID: V historicky prvom madridskom finále LM je miernym favoritom Real Madrid. No niektorí odborníci si myslia, že Atlético by mohlo Real prekvapiť a získať okrem ligového titulu i titul klubového európskeho majstra.  Najsledovanejší zápas sezóny je na programe už túto sobotu.