Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)

štvrtok, 22. máj 2014 06:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Obranca Chelsea Ashley Cole zrejme zamieri do Realu Madrid, ktorý mu ponúka dvojročný kontrakt s celkovým príjmom 10 miliónov libier.

CHELSEA: Záložník a ikona The Blues Frank Lampard je blízko podpisu novej ročnej zmluvy s Chelsea.

MANCHESTER UNITED a SOUTHAMPTON: 18-ročný obranca Southamptonu Luke Shaw sa zrejme stane prvou posilou nového kouča Manchestru United Louisa van Gaala.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli sa podľa anglických médií údajne dohodli aj na prestupe Toniho Kroosa z Bayernu Mníchov.

NEWCASTLE: Francúzsky stredopoliar Moussa Sissoko by počas leta mohol odísť z Newcastlu a vyhlásil, že je otvorený voči všetkým zaujímavým ponukám.

WEST BROMWICH: Medzi kandidátmi na nového kouča West Bromwichu patrí prekvapivo Russell Slade z Leyton Orient a bývalý kapitán Liverpoolu Sami Hyypiä.

CARDIFF CITY: Javi Guerra mení jeden zostupujúci celok za druhý. 32-ročný španielsky útočník odišiel zadarmo z Valladolidu do Cardiffu City, ktorému sa upísal na tri roky.

PREMIER LEAGUE: Každý z klubov Premier League by mohol získať časť z pokuty 50 miliónov libier, ktorú obdržal Manchester City za porušenie pravidiel finančného fair play.