Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)

piatok, 23. máj 2014 10:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Španielska Valencia je pripravená za 20 miliónov libier priviesť bosenského útočníka Edina Džeka z Manchestru City.

MANCHESTER CITY: Manchester City kvôli porušeniu pravidiel finančného fair play vstúpi do budúceho ročníka Ligy majstrov s obmedzenou súpiskou.

LIVERPOOL: Uruguajský futbalista Luis Suárez sa vo štvrtok podrobil menšej operácii kolena, no napriek tomu nebude chýbať na svetovom šampionáte v Brazílii. Zotavenie po operácii bude trvať pätnásť až dvadsať dní. Uruguaj hrá svoj úvodný zápas na svetovom šampionáte 14. júna proti Kostarike.

LIVERPOOL: Liverpool sa začal zaujímať o 26- ročného španielskeho útočníka Pedra Eliezer Rodrígueza z Barcelony.

MANCHESTER UNITED: Bývalý tréner futbalistov Manchestru United David Moyes čelí obvineniu z napadnutia muža v bare v severoanglickom meste Clitheroe. Neznámy zdroj potvrdil, že išlo o Moyesa, hoci miestna polícia nikoho nezatkla.

MANCHESTER UNITED: Prezident Bayernu Mníchov Karl Hopfner tvrdí, že klub v žiadnom prípade nevylepší kontrakt Tonimu Kroosovi, o ktorého sa čoraz intenzívnejšie zaujíma Manchester United. Nemeckému reprezentantovi o rok vyprší zmluva, preto sa špekuluje, že už v najbližšom prestupovom období zmení pôsobisko. 

MANCHESTER UNITED: Červení diabli by radi do svojich radov prijali aj Arjena Robbena z Bayernu Mníchov.

NEWCASTLE: Obranca Newcastlu Paul Dummett čelil na sociálnej sieti Twitter vyhrážkam  smrťou od fanúšikov Uruguaja, ktorí mu dávajú za vinu zranenie útočníka Luisa Suáreza.

TOTTENHAM: Po šiestich rokoch strávených v anglickom klube Tottenham Hotspur odchádza brazílsky brankár Heurelho Gomes z White Hart Lane. Gomesovi sa v júni končí zmluva a po dohode s vedením klubu nepríde k jej predĺženiu.

CARDIFF CITY: Útočník Craig Bellamy vo veku 34 rokov ukončil aktívnu kariéru. Bývalý kapitán reprezentácie Walesu naposledy obliekal dres vypadávajúceho Cardiffu City. Bellamy uviedol, že mal ponuky na pokračovanie kariéry z Anglicka i z USA. Futbalu ale chce zostať verný už iba v manažérskych funkciách.