Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.)

piatok, 23. máj 2014 10:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: S tímom Atlética už trénovali aj útočník Diego Costa a ofenzívny stredopoliar Arda Turan. Obaja nedohrali minulotýždňový duel s FC Barcelona. Costa mal problémy so stehenným svalom, tureckého legionára Turana trápil narazený bedrový kĺb.

ATLÉTICO MADRID: Argentínsky útočník Ángel Correa je na odchode zo San Lorenza a mieri do Európy. 19-ročný forward by v najbližších dňoch mal prestúpiť do Atlética Madrid.

FC BARCELONA: Nemecký brankár Marc-Andre ter Stegen podpísal päťročnú zmluvu s klubom FC Barcelona. Dvadsaťdvaročný gólman prestúpil z Borussie Mönchegladbach na Nou Camp za dvanásť miliónov eur.

FC BARCELONA: Anglický Liverpool sa začal zaujímať o 26- ročného španielskeho útočníka Pedra EliezerRodrígueza z Barcelony.

VALENCIA: Španielska Valencia je pripravená za 20 miliónov libier priviesť bosenského útočníka Edina Džeka z Manchestru City.

ESPANYOL BARCELONA: Z Espanyolu odchádza tréner Javier Aguirre a vedenie barcelonského klubu hľadá náhradu. Podľa médií je jednou z variant je Pepe Mel, s ktorým sa pred niekoľkými dňami rozlúčili vo West Bromwich Albion.