Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)

pondelok, 26. máj 2014 10:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Steven Gerrard pripúšťa, že svetový šampionát v Brazílii môže byť jeho posledným turnajom vo farbách anglického národného tímu. Kapitán "Albionu" urobí rozhodnutie ohľadom svojej budúcnosti v medzinárodnom futbale po skončení majstrovstiev sveta.

LIVERPOOL a ARSENAL: Svojský taliansky útočník Mario Balotelli by sa mohol vrátiť do Premier League, kde o služby hráča AC Miláno javí záujem Arsenal a Liverpool.

ARSENAL: Londýnsky Arsenal by rád vystužil svoju záložnú radu o nemeckého stredopoliara Realu Madrid Samira Khediru. Real bude o prípadnom prestupe svojho hráča jednať v najbližších dňoch.

MANCHESTER UNITED: Španielsky stredopoliar Juan Mata by po polroku strávenom v Manchestri United mohol opäť meniť dres. Záujem o neho javí katalánska Barcelona a anglický klub z Manchestru sa predaju hráča údajne vôbec nebráni.

MANCHESTER UNITED: Holandský útočný záložník Arjen Robben vylúčil možnosť, že by v lete prestúpil z Bayernu Mníchov do Manchestru United.

CHELSEA: Odchod Davida Luiza do francúzskeho PSG vytvorí v ​​kádri Chelsea pravdepodobne miesto pre 21-ročného francúzskeho obrancu Raphaela Varaneho z Realu Madrid. Avšak cena rodáka z Martiniku sa počas posledných týždňov rapídne zvýšila.

WEST HAM UNITED: Bývalý anglický útočník a hráč Manchestru United, West Hamu a iných klubov PL - Teddy Sheringham by mal posilniť trénerský tím West Hamu United a pôsobiť tu na pozícii kouča útočníkov.

QUEENS PARK RANGERS: Manažér Harry Redknapp potvrdil, že čerstvého nováčika Premier League bude viesť aj v nasledujúcej sezóne. Definitívne tak vyvrátil všetky špekulácie o možnom odchode do dôchodku, respektíve presunu do iného tímu.