Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)

utorok, 27. máj 2014 07:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: FC Liverpool povedie aj v najbližších sezónach tréner Brendan Rodgers. Obe strany sa včera dohodli na viacročnom kontrakte.

ARSENAL a MANCHESTER CITY: Budúcnosť francúzskeho obrancu Bacaryho Sagnu je stále nejasná. Skúsený bek ešte nepredĺžil zmluvu s londýnskym Arsenalom a médiá v Anglicku ho čoraz viac spájajú s prestupom do konkurenčného Manchestru City.

CHELSEA: Chelsea by rada pritiahla argentínskeho útočníka Ezequiela Lavezziho z francúzskeho PSG.

CHELSEA: O afrického útočníka „The Blues“ Dembu Ba sa čoraz intenzívnejšie zaujíma turecký Besiktas Istanbul.

WEST HAM: Argentínsky útočník Mauro Zarate bude v budúcej sezóne pôsobiť v anglickom West Hame United. 27-ročný kanonier sa s klubom dohodol na trojročnej zmluve.

QUEENS PARK RANGERS: Tréner nováčika PL Harry Redknapp chce tím posilniť o skúsených matadorov Ria Ferdinanda z Manchestru United a Franka Lamparda z Chelsea.

WEST BROMWICH: Anglický asistent trénera Realu Madrid Paul Clement by sa mohol stať novým koučom West Bromwichu.

CARDIFF CITY a MANCHESTER UNITED: Druholigový Cardiff čoskoro podpíše zmluvu s talianskym útočníkom Federicom Machedom, ktorého prednedávnom prepustil Manchester United.