Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.5.)

streda, 28. máj 2014 10:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Mladý futbalista San Lorenza, Ángel Correa, priletel do Madridu, aby definitívne spečatil svoj prestup.

ATLÉTICO MADRID: Portugalský záložník Tiago Mendes údajne odmietol predĺžiť zmluvu a vo svojej kariére chce pokračovať inde.

REAL MADRID: Na niekoľko týždňov sa zranil Gareth Bale. Svalové zranenie bude zároveň dôvodom jeho absencie v prípravnom zápase so Španielskom.

SEVILLA: Defenzívny záložník Alfred N’Diaye dohral minulý ročník na hosťovaní zo Sunderlandu v Betise a španielska liga sa mu zapáčila. Záujem o jeho služby teraz majú sevillskí Rojiblancos.

VALENCIA: 25-ročný argentínsky záložník Éver Banega by mal mať o svojej budúcnosti jasno. Včera sa údajne predbežne dohodol s Olympique Marseille.

OSASUNA: Napriek vypadnutiu do druhej ligy je možné, že mužstvo z Pamplony bude hrať až v 3.lige. Jeho dlhy presiahli sto miliónov eur a je dokonca na pokraji bankrotu.

LEVANTE: Joaquín Caparros, tréner Levante, sa nedohodol na predĺžení zmluvy. Vedenie síce bolo ochotné vyjednávať, ale neúspešne.

GRANADA: Hosťovanie francúzskeho obrancu Dmitriho Foulquiera z Rennes sa mení na trvalé pôsobenie. El Graná využili opciu.

ALMERÍA: Zmena na lavičke sa robiť nebude. Francisco Rodríguez podpísal predĺženie zmluvy o jeden rok.

ALMERÍA: Ofenzívny hráč Aleix Vidal by v lete mohol prestúpiť do anglického West Hamu United.