Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.6.)

nedeľa, 1. jún 2014 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Na Santiagu Bernabeu údajne pripravujú ponuku 50 miliónov eur za Artura Vidala.

REAL MADRID: Prezident Florentino Perez hovoril s Ikerom Casillasom o jeho predaji. Španielsky brankár dostal ponuku od PSG, čo považuje za lepšiu možnosť ako striedanie sa s Diego Lopezom.

BARCELONA: Podľa najnovších informácií sa čaká na ponuky za Cesca Fabregasa, ktorý by sa mohol vrátiť do Arsenalu alebo posilniť Manchester United.

BARCELONA: Katalánci majú zacielené na 23-ročného útočníka Mattiu Destra z AS Rím. Za Taliana by mali ponúknuť 12 miliónov eur.

REAL SOCIEDAD: Zranenia síce obrancu Daniela Estradu do akcie príliš nepustili, no vedenie s ním aj tak predĺžilo zmluvu o jeden rok.

VALENCIA: Veľký záujem má vedenie o 21-ročného ofenzívneho záložníka Thorgana Hazarda, kmeňového hráča Chelsea. Prekonať ale bude musieť anglické tímy FC Liverpool a Everton.

VALENCIA: Nový majiteľ si zaumienil, že chce priviesť Fernanda Llorenteho z Juventusu a šetriť na ňom rozhodne nehodlá.

GETAFE & SEVILLA: Getafe by chcelo priviesť rumunského útočníka Raula Rusescuho, ktorý si minulú sezónu po príchode do Sevilly nenašiel miesto v zostave a hosťoval v Brage.

ELCHE: Do funkcie športového riaditeľa bol vymenovaný Victor Orta, ktorý naposledy pôsobil v Zenite Petrohrad.

DEPORTIVO: Hrdinom včerajšieho dňa sa stal obranca Carlos Marchena, ktorého gól zariadil po ročnej odmlke návrat do najvyššej španielskej súťaže. Deportivo doma zdolalo Real Jaen. Postup má už istý aj SD Eibar.