Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.6.)

pondelok, 2. jún 2014 10:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Manchester United chce kúpiť päť naozaj veľkých posíl. Jednou z nich by mohol byť aj Andrés Iniesta, ktorého veľmi odporúča aj David De Gea.

BARCELONA & REAL SOCIEDAD: 31-roičný brankár Claudio Bravo označil možný prestup zo San Sebastianu do Katalánska za splnený sen.

ATLÉTICO MADRID: 19-ročný Argentínčan, Ángel Correa, sa čoskoro pridá k Atléticu, ale svoje pôsobenie začne hosťovaním. Najväčšie šance má zatiaľ Rayo Vallecano.

ATLETICO MADRID: Los Colchoneros sú s Chelsea v intenzívnom kontakte. Podľa najnovších správ môže brazílsky obranca Felipe Luís prestúpiť do Londýna za výkupnú klauzulu 30 miliónov eur.

REAL MADRID: Útočník Álvaro Morata je pripravený posilniť Juventus Turín. Prestup ale zatiaľ stojí na kluboch, ktoré dohadujú cenu prestupu.

BILBAO: Zmluvu do leta 2018 podpísal stopér Mikel San José. Špekuluje sa, že táto zmluva má zakotvenú aj výkupnú klauzulu na 35 miliónoch eur.

BILBAO: Podľa posledných správ sa útočník Iker Muniaín chystá predĺžiť so svojím klubom zmluvu o tri roky.

VILLARREAL: Dodatočnej nominácie na Majstrovstvá sveta sa dočkal záložník Javier Aquino. Na súpiske vymenil Luisa Montesa, ktorý si v poslednom prípravnom zápase zlomil holennú kosť.

SEVILLA: Grécky Olympiacos sa začal zaujímať o stredopoliara Josého Antonia Reyesa.

SEVILLA: Záložník José Manuel Jurado, ktorý v minulosti hrával za Real Madrid, Atlético Madrid a Mallorcu, možno získa ďalšiu španielsku skúsenosť. O hráča Spartaku Moskva sa zaujíma FC Sevilla.

SEVILLA: Ľavý obranca Alberto Moreno môže ísť do Liverpoolu za 20 miliónov eur. Rojiblancos pri nižšej čiastke nie sú ochotní vyjednávať.

OSASUNA: Defenzívny záložník Raoul Loé chce riešiť zostup do nižšej súťaže prestupom do Anglicka. Tam Francúza lanári Cardiff, Hull City, Fulham a Wigan.