Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.6.)

utorok, 3. jún 2014 10:08 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Arsenal Londýn údajne pohrdol možnosťou kúpiť Cesca Fabregasa za 30 miliónov libier. Manchester United sa však tohto záložníka stále snaží získať a najnovšie javí záujem aj Chelsea.

BARCELONA: Juventus ponúkol za útočníka Alexisa Sanchéza 18 miliónov eur, ale vyšiel naprázdno. Katalánci ponuku odmietli.

REAL MADRID: V charitatívnom zápase v Turíne legendy Realu vyhrali nad legendami domáceho Juventusu suverénne 5:1. Za španielsky tím sa trafili Fernando Morientes, Zinedine Zidane, Clarence Seedorf, Rubén de la RedVelasco.

REAL SOCIEDAD: Argentínsky útočník Franco Di Santo by mohol po jednom roku opustiť Werder Brémy a presťahovať sa do Španielska. Tímy začnú čoskoro vyjednávať.

VALENCIA: Stopér Cheikhou Kouyaté, z Anderlechtu Brusel, má údajne ponuky z viacerých európskych klubov, ale jeho agentovi sa najviac pozdáva záujem Netopierov.

SEVILLA: Otec Chorváta Ivana Rakitića prezradil, že jeho syn má na stole ponuky z Realu Madrid, Barcelony aj Atlética Madrid. Pravdepodobnosť jeho odchodu je tak veľmi vysoká.

SEVILLA & MALAGA: Los Rojiblancos by mohol posilniť ľavý obranca Vitorino Antunes, ktorý by sa sťahoval len v rámci Andalúzie a v Seville by zrejme nahradil Alberta Morena.

LEVANTE: Čoskoro vyprší zmluva skúsenému záložníkovi Mohamedovi Sissokovi. Aj preto sa o jeho služby začal zaujímať Hannover 96.

CELTA VIGO: 35-ročný útočník Mario Bermejo nedostal ponuku na predĺženie zmluvy, čo viedlo k jeho rozhodnutiu ukončiť hráčsku kariéru.

BETIS & OSASUNA: Keďže Rubén Castro už dlho v Betise neostane, Verdiblancos hľadajú zaňho náhradu. Najviac pritom zaujal Oriol Riera z Osasuny.