Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.6.)

streda, 4. jún 2014 06:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnska Chelsea  sa namiesto Franka Lamparda pokúsi priviesť z Barcelony za 30 miliónov libier záložníka Cesca Fabregasa.

CHELSEA: Anglická Chelsea a FC Barcelona sa „bijú“ o záložníka Kokeho z Atlética Madrid. Madridský rodák však aj kvôli fanúšikom Atlética údajne preferuje prestup do Anglicka.

LIVERPOOL: Reprezentant afrického Mali Seydou Keita, ktorý v zime posilnil španielsku Valenciu možno v lete „netopiere“ opustí. Africký stredopoliar stále neprijal ponuku novej zmluvy a podľa médií je stále reálnejší jeho odchod. Záujem má okrem iného aj Liverpool FC.

TOTTENHAM a MANCHESTER UNITED: Spurs a United údajne zvažujú príchod 24-ročného holandského obrancu Daryla Janmaat z Feyenoordu Rotterdam.

SUNDERLAND: Sunderland má podľa posledných správ veľký záujem o 25- ročného argentínskeho záložníka Évera Banegu, za ktorého Valencia požaduje až desať miliónov eur.

SUNDERLAND: Sebastian Larsson bude aj naďalej hrať za Sunderland. Švédsky stredopoliar predĺžil na severovýchode Anglicka kontrakt až do júna 2017.

SWANSEA: Swansea požaduje za svojho útočníka Wilfrieda Bonyho od prípadných záujemcov 19 miliónov libier.

ANGLICKO: Brazílska reprezentácia v nedeľu oslávi sto rokov od prvého zápasu. „Kanárici“ si preto opäť zmerajú sily s anglickým Exeterom, ktorý do Brazílie zavítal pri svojom turné v roku 1914. Anglický tím hráva 4. najvyššiu anglickú futbalovú súťaž – League Two.