Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)

štvrtok, 5. jún 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Prezident španielskeho klubu Atlética Madrid Enrique Cerezo sa nechal počuť, že ak Chelsea Londýn chce kúpiť útočníka Diega Costu musí zaplatiť okolo 42 miliónov eur.

CHELSEA: Špekulácie ohľadne budúcnosti Edena Hazarda pretrvávajú. Už dlhšie sa hovorí o záujme francúzskeho PSG. Vedenie FC Chelsea však vyhlásilo, že belgický záložník nie je na predaj a v novej sezóne bude nosiť dres so svojim obľúbeným číslom 10.

MANCHESTER CITY: Citizens finalizujú príchod brazílskeho stredopoliara Fernanda z Porta za 15 miliónov libier.

ASTON VILLA:Roy Keane už vycúval z pozície televízneho experta na majstrovstvách sveta, pretože sa chystá prijať ponuku asistenta v Aston Ville.

WEST HAM: Jussi Jääskeläinen si ešte predĺži svoj angažmán u londýnskych „Kladivárov“. 39-ročný fínsky brankár sa s klubom dohodol na predĺžení zmluvy o ďalší rok.

FULHAM: Španielske Rayo Vallecano posilní stredopoliar Derek Boateng. Ghanskému futbalistovi končí zmluva vo Fulhame a s klubom z Pyrenejského polostrova sa dohodol na ročnom kontrakte.

SWANSEA: Bývalý kouč Swansea Michael Laudrup údajne odmietol ponuky Southamptonu a West Bromwichu lebo vraj čaká na ponuku z európskeho veľkoklubu.

LEICESTER: Kasper Schmeichel pomohol Leicesteru k postupu do anglickej Premier League a dánsky brankár aj preto dostal nový kontrakt platný do júna 2018.

PREMIER LEAGUE: Podľa čerstvých informácií by mohlo kvôli stávkam dôjsť v minulej sezóne vo Veľkej Británii k ovplyvneniu až trinástich zápasov.