Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)

štvrtok, 5. jún 2014 06:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Prezident španielskeho klubu Atlética Madrid Enrique Cerezo sa nechal počuť, že ak Chelsea Londýn chce kúpiť útočníka Diega Costu musí zaplatiť okolo 42 miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID a GETAFE: Španielsky majster sa dohodol na prestupe brankára Miguela Moyu z konkurenčného klubu Getafe FC. Zmluva by mala znieť na tri sezóny.

ELCHE:Sergio Mantecon tento rok nastúpil za Elche len k niekoľkým ligovým zápasom, ale v budúcej sezóne si na svoje konto nepripíše ani jeden štart. 33-ročnému záložníkovi končí zmluva a vedenie španielskeho klubu s ním nový kontrakt už nepodpíše.

RAYO VALLECANO: Španielske Rayo Vallecano posilní stredopoliar Derek Boateng. Ghanskému futbalistovi končí zmluva vo Fulhame a s klubom z Pyrenejského polostrova sa dohodol na ročnom kontrakte.

VALLADOLID: Novým trénerom Valladolidu sa stal Rubi. Niekdajší  asistent Tita Vilanovu v Barcelone bude mať za úlohu doviesť klub späť medzi španielskou elitu.

VILLARREAL a VALLADOLID: Villarreal hľadá posily pre novú sezónu a v jeho hľadáčiku je okrem iného aj srbský obranca Antonio Rukavina z Valladolidu.