Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.)

sobota, 7. jún 2014 10:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

SEVILLA a FC BARCELONA: FC Barcelona sa obzerá po nových posilách. Jednou z nich by mal byť chorvátsky reprezentačný stredopoliar Ivan Rakitič, ktorý naposledy pôsobil v FC Sevilla. Obe strany  sa už údajne dohodli sa na odstupnom vo výške pätnásť miliónov eur.

FC BARCELONA: Tréner Blues José Mourinho potvrdil záujem o stredopoliara Cesca Fabregasa z Barcelony.

FC BARCELONA: Španielsky útočník Pedro z FC Barcelona by sa podľa španielskych médií mohol sťahovať do Manchestru United.

REAL MADRID: Pokiaľ bude chcieť Real Madrid získať útočníka Luisa Suáreza z Liverpoolu, bude za neho musieť zaplatiť viac ako vlani za Garetha Balea. To odkazujú predstavitelia „The Reds“ do Španielska.

ATLÉTICO MADRID: Londýnska Chelsea verí, že za 50 miliónov libier privedie z Atlética Madrid trio Diego Costa, FilipeLuis a Tiago.

ATLÉTICO MADRID a GRANADA: Španielsky klub Atlético Madrid posilní brazílsky obranca Gilherme Siqueira. Dvadsaťosemročný hráč prichádza z Granady za desať miliónov eur.

VALENCIA:  Nový majiteľ Valencie Peter Lim uzavrel s bankou dohodu o vyrovnaní dlhov španielskeho klubu. Bankia môže získať späť 320 miliónov eur, ktoré investovala do klubu a jeho nadácie. 

SEVILLA: Sevilla prijala ponuku Liverpoolu na obrancu Alberta Morena vo výške 17,9 milióna libier, hráč sa s Reds dohodol na päťročnej zmluve.

MÁLAGA: Majiteľ španielskej Malagy CF prostredníctvom sociálnej siete oznámil abdikáciu na svoj post. Abdullah Al-Thani sa tak rozhodol pre nedostatok podpory zo strany verejnosti.