Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)

nedeľa, 8. jún 2014 09:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Belgický útočník Romelu Lukaku niekoľko dní pred začiatkom majstrovstiev sveta v Brazílii oznámil, že chce odísť z anglického klubu FC Chelsea. V uplynulých dvoch sezónach hosťoval Lukaku vo West Bromwich Albion a Evertone, za ktorý v skončenej sezóne nastrieľal pätnásť ligových gólov.

CHELSEA: Londýnska Chelsea je už údajne veľmi blízko k príchodu stredopoliara Cesca Fabregasa z Barcelony. The Blues by mali za Španiela mala zaplatiť menej ako v španielskych médiách spomínaných 30 miliónov libier.

CHELSEA: Real Madrid pripravuje ponuku vo výške 25 miliónov libier za brazílskeho stredopoliara Ramiresa z FC Chelsea.

CHELSEA: Spojené štáty americké alebo Austrália. To sú najpravdepodobnejšie destinácie, do ktorých budú smerovať ďalšie futbalové kroky Franka Lamparda z Londýnskej Chelsea.

MANCHESTER CITY: 26-ročný francúzsky záložník Samir Nasri by mal v najbližších dňoch podpísať novú zmluvu s Manchestrom City.

LIVERPOOL, ARSENAL a MAN UNITED: 23-ročného Francúza Antoina Griezmanna čaká pravdepodobne rušné leto. Krídelníka španielskeho Real Sociedad San Sebastian sa do svojich radov snaží zlákať zástup anglických klubov - Liverpool, Arsenal, a Manchester United.

QUEENS PARK RANGERS: Skúsený izraelský futbalista Yossi Benayoun si na záver svojej kariéry zahrá opäť v Maccabi Haifa. Tridsaťpäťročný futbalista, ktorý odohral poslednú sezónu v drese anglického Queen's Parku Rangers, podpísal s izraelským tímom zmluvu na dva roky.

ASTON VILLA a MANCHESTER UNITED: Aston Villa sa netají svojím záujmom o skúseného obrancu RiaFerdinanda z Manchestru United. Tridsaťpäťročný rodák z Londýna, ale už skôr uviedol, že by radšej hrával vo svojom rodnom meste.