Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.)

nedeľa, 8. jún 2014 09:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Argentínčan Javier Mascherano sa upísal španielskemu vicemajstrovi FC Barcelona na ďalšie štyri sezóny.

FC BARCELONA: Londýnska Chelsea je už údajne veľmi blízko k príchodu stredopoliara Cesca Fabregasa z Barcelony. The Blues by mali za Španiela mala zaplatiť menej ako v španielskych médiách spomínaných 30 miliónov libier.

FC BARCELONA: Xavi Hernández sa dostal do spojenia s katarským klubom Al Sadd. Katarčania ale možný príchod barcelonského záložníka vylúčili a informácie označili za vymyslené špekulácie.

REAL MADRID: Real Madrid pripravuje ponuku vo výške 25 miliónov libier za brazílskeho stredopoliara Ramiresa z FC Chelsea.

MÁLAGA: Zo Španielska do Portugalska by sa mohol sťahovať Ignácio Camacho. O španielskeho záložníka Málagy sa zaujíma FC Porto.

SAN SEBASTIAN: 23-ročného Francúza Antoina Griezmanna čaká pravdepodobne rušné leto. Krídelníka španielskeho Real Sociedad San Sebastian sa do svojich radov snaží zlákať zástup anglických klubov - Liverpool, Arsenal, a Manchester United.