Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)

pondelok, 9. jún 2014 06:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City chce zaplatiť Realu Madrid 25 miliónov libier a priviesť do obrany portugalského stopéra Pepého.

MANCHESTER UNITED: Anglický futbalista Rio Ferdinand po odchode z Manchestru United plánuje pokračovať v kariére. 35-ročný obranca uviedol, že má ponuky od viacerých klubov.

MANCHESTER UNITED: Tréner Louis Van Gaal sa netají tým, že jeho vysnívanú posilou do zálohy Manchestru United by bol Arturo Vidal. Čílsky stredopoliar Juventusu je však aj v hľádáčiku španielskych gigantov - Realu Madrid a Barcelony.

MANCHESTER UNITED: Manchester United vstúpil do hry o mladého záložníka Paula Pogbu z Juventusu, ktorý má teraz hodnotu okolo 60 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Bývalý tréner United David Moyes možno čoskoro dostane novú prácu. Záujem o jeho služby má totiž David Beckham, ktorý v Miami zakladá nový futbalový klub pre MLS.

CHELSEA: Útočník Didier Drogba by sa mal v lete vrátiť do Chelsea. Otázkou, však zostáva, či bude pôsobiť ako aktívny hráč, alebo José Mourinhovi pomôže s trénovaním.

ARSENAL: Arsenal sa chystá vystužiť svoj ​​útok mexickým kanonierom Carlosom Velom, ktorý momentálne hráva za španielsky Real Sociedad.

STOKE CITY: Tréner Mark Hughes chce Stoke City posilniť o obrancu Bredeho Hangelanda, ktorý je po rozviazaní zmluvy s Fulhamom voľným hráčom.