Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.6.)

pondelok, 9. jún 2014 06:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Manchester City chce zaplatiť Realu Madrid 25 miliónov libier a priviesť do obrany portugalského stopéra Pepého.

REAL MADRID: José Luís Sanmartín Mato známý ako Joselu v uplynulej sezóne hosťoval z Hoffenheimu v Eintrachtu Frankfur. No podľa španielskych médií chce mladého útočníka a svojho odchovanca späť získať Real Madrid, ktorý údajne drží opciu na spätné odkúpenie vo výške dvanásť miliónov eur.

REAL MADRID a FC BARCELONA: Tréner Louis Van Gaal sa netají tým, že jeho vysnívanú posilou do zálohy Manchestru United by bol Arturo Vidal. Čílsky stredopoliar Juventusu je však aj v hľádáčiku španielskych gigantov - Realu Madrid a Barcelony.

VALENCIA: Predstavitelia AC Miláno súhlasili, že vykúpia z Valencie Adila Ramiho za dohodnutú opciu vo výške sedem miliónov eur.

REAL SOCIEDAD: Arsenal sa chystá vystužiť svoj ​​útok mexickým kanonierom Carlosom Velom, ktorý momentálne hráva za španielsky Real Sociedad.

GRANADA: Novým partnerom Granady bude firma Joma, ktorá bude pre španielsky klub vyrábať oblečenie.