Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.)

utorok, 10. jún 2014 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United je ochotný predať stredopoliara Marouana Fellainiho a podľa všetkého sa uspokojí s čiastkou 15 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Anglický reprezentant Luke Shaw do Manchestru United možno neprestúpi. Tréner United Louis van Gaal totiž na miesto ľavého obrancu chce angažovať Jordiho Albu z Barcelony.

MANCHESTER UNITED: Tréner Alex Ferguson sa domnieva, že na lavičke Manchestru United vydržal tak dlho hlavne vďaka svojmu tvrdému prístupu k hráčom.

CHELSEA: Tréner Chelsea José Mourinho odmieta pustiť brazílskeho stredopoliara Ramiresa do Realu Madrid.

TOTTENHAM: Nový tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino možno do tímu čoskoro zláka čiernohorského útočníka Mirka Vučiniča z Juventusu Turín.

TOTTENHAM a EVERTON: Yacine Brahimi by mohol opustiť španielsku Granadu a zamieriť do Premier League. O francúzsko-alžírskeho stredopoliara majú záujem anglické kluby Tottenham a Everton.

STOKE CITY: Stredopoliar Steve Sidwell sa stal novou posilou anglického Stoke City. Do klubu prišiel zadarmo po vypadnutí Fulhamu z Premier League a dohodol sa na dvojročnom kontrakte.

QUEENS PARK RANGERS: Queens Park Rangers je vraj ochotný urobiť z Ria Ferdinanda najlepšie plateného hráča v klube. Zarobiť si údajne môže až 80-tisíc libier týždenne.