Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.6.)

utorok, 10. jún 2014 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Nový tréner španielskeho klubu FC Barcelona Luis Enrique v pondelok úspešne absolvoval operáciu slepého čreva.

FC BARCELONA: Anglický reprezentant Luke Shaw do Manchestru United možno neprestúpi. Tréner United Louis van Gaal totiž na miesto ľavého obrancu chce angažovať Jordiho Albu z Barcelony.

FC BARCELONA a ATLÉTICO MADRID: Arda Turan má v Atléticu Madrid síce zmluvu ešte na tri roky, ale v nej figuruje výkupná klauzula vo výške 41 miliónov eur. Podľa španielskych médií o vykúpení tureckého stredopoliara uvažuje FC Barcelona.

REAL MADRID: Tréner Chelsea José Mourinho odmieta pustiť brazílskeho stredopoliara Ramiresa do Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid má podľa miestnych médií  záujem o Josého Callejóna z talianskeho SSC Neapol. Dvadsaťsedemročný španielsky záložník vo svojej prvej sezóne za Neapol nastrieľal dvadsať gólov.

GRANADA: Yacine Brahimi by mohol opustiť Granadu a zamieriť do Premier League. O francúzsko-alžírskeho stredopoliara majú záujem anglické kluby Tottenham a Everton.