Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.)

streda, 11. jún 2014 09:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Podľa športového riaditeľa Dortmundu, Michaela Zorca, nie je letný prestup Marca Reusa reálny. Jeho odchod do Katalánska už bol pritom niekde prezentovaný ako hotová vec.

BARCELONA: Pravý obranca Dani Alves by celkom rád prestúpil do PSG. Pôsobenie v tomto francúzskom tíme považuje za výzvu, do ktorej by sa ochotne pustil.

BARCELONA: Operácia slepého čreva Luisa Enriqueho prebehla bez komplikácii a už včera bol prepustený z nemocnice.

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky ľavý obranca Guilherme Siqueira prešiel zdravotnou prehliadkou. Jeho oficiálne predstavenie na Vicente Calderon Stadium je otázkou času.

ATLÉTICO MADRID: Argentínčan Tino Costa môže oprášiť spomienky na La Ligu spred roka a dohaduje svoj prestup zo Spartaku Moskva do Madridu.

REAL MADRID: Tréner Carlo Ancelotti pochopil potreby Álvara Moratu a umožní mu odchod na hosťovanie. Konkrétny názov mužstva zatiaľ známy nie je.

REAL MADRID: Nový tréner AC Milána, Filippo Inzaghi, si vyhliadol 22-ročného Casemira. Brazílčana by rád mal v budúcej sezóne vo svojom tíme.

ESPANYOL: 26-ročný Victor Sánchez bude už v najbližších dňoch poznať svoje budúce pôsobisko. V Barcelone mu ponúkajú predĺženie zmluvy, ale možný je aj jeho prestup napríklad do Villarrealu.

ALMERÍA: Vedenie klubu sa nedohodlo na predĺžení zmluvy s 28-ročným záložníkom Marcosom Tébarom.

GRANADA: Francúzsky stopér Jean-Sylvain Babin dostane šancu zahrať si v najvyššej španielskej súťaži. Z Alcorcónu ho kúpil andalúzsky klub.