Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.)

streda, 18. jún 2014 06:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Argentínsky útočník Sergio Agüero vylúčil svoj odchod z Manchestru City.

MANCHESTER CITY: Atlético Madrid chce ako náhradu za Diega Costu priviesť španielskeho útočníka Alvara Negreda z Manchestru City.

LIVERPOOL: Tréner SSC Neapol Rafael Benítez poprel možnosť, že by sa brankár Pepe Reina opäť objavil v talianskom tíme na hosťovaní.

LIVERPOOL: Holanďanovi Daleymu Blindovi sa vydaril prvý zápas na svetovom šampionáte proti Španielsku a to neušlo pozornosti popredných európskych klubov. Obranca Ajaxu Amsterdam sa ocitol v hľadáčiku nemeckého Dortmundu a Liverpoolu FC.

LIVERPOOL: 21-ročný Alberto Morena zo Sevilly do Liverpoolu neprestúpi. Kluby po krátkom rokovaní definitívne vylúčili možnosť transferu španielskeho krajného obrancu na Britské ostrovy.

CHELSEA: Toni Kroos by mohol z Bayernu Mníchov zamieriť do Chelsea. Londýnčania by radi 24-ročného stredopoliara nalákali na päťročnú zmluvou s ročným platom 8,5 miliónov eur.

ARSENAL, CHELSEA a MAN UNITED: Argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína z talianskeho Neapola majú v hľadáčiku anglické veľkokluby Arsenal, Chelsea aj Manchester United.

ARSENAL: Londýnsky Arsenal je pripravený ponúknuť 25 miliónov libier za útočníka Maria Balotelliho z AC Milan.