Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.6.)

streda, 18. jún 2014 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid chce ako náhradu za Diega Costu priviesť španielskeho útočníka Alvara Negreda z Manchestru City.

FC BARCELONA: Fanúšikovia Barcelony upierajú pohľad nie len na reprezentáciu Španielska, ale pozorne sledujú aj výkony svojich miláčikov NeymaraMessiho.

FC BARCELONA: Chorvát Ivan Rakitič sa po prestupe do Barcelony nechal počuť, že je nesmierne šťastný a teší sa na novú sezónu.

SEVILLA: 21-ročný Alberto Morena zo Sevilly do Liverpoolu neprestúpi. Kluby po krátkom rokovaní definitívne vylúčili možnosť transferu španielskeho krajného obrancu na Britské ostrovy.

GETAFE a LEVANTE: Španielsky stredopoliar Jaime Gavilan mení svojho zamestnávateľa. 29-ročný rodák z Valencie opúšťa Getafe a v novej sezóne bude hrať za Levante. Zmluva znie na jeden rok s opciou na ďalšie dve sezóny.

UD ALMERÍA: Iván Sánchez, ktorý strávil posledné tri roky v rezerve Atlética Madrid bude v novej sezóne hrávať španielsku najvyššiu súťaž.  21-ročný záložník sa ako voľný hráč dohodol na spolupráci s Almeriou.