Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.)

štvrtok, 19. jún 2014 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Prioritou trénera Arséna Wengera v letnom prestupovom období je argentínsky útočník EzequielLavezzi z Paris Saint-Germain.

ARSENAL: O Santiho Cazorlu z Arsenalu má záujem španielske Atlético Madrid. Stredopoliar Arsenalu a španielsky reprezentant sa teraz svojim prípadným prestupom nechce zaoberať a plne sa sústredí na MS v Brazílii.

ARSENAL a MANCHESTER UNITED: Manchester United je pripravení urobiť Realu Madrid ponuku na nemeckého stredopoliara Samiho Khediru, o ktorého ale usiluje aj londýnsky Arsenal.

MANCHESTER CITY: Inter Miláno má záujem o ročné hosťovanie čiernohorského útočníka Manchestru City Stevana Jovetiča. Nerazzurri by radi vyjednali aj opciu na jeho trvalý prestup.

CHELSEA: Nový stredopoliar londýnskej Chelsea Cesc Fabregas sa vyjadril, že Barcelona sa mu snažila zamedziť v odchode do Anglicka. Španiel ale údajne trval na svojom prestupe do Londýna.

EVERTON: Tréner Evertonu Roberto Martínez túži na ročné hosťovanie priviesť 22-ročného útočníka Christiana Tella z Barcelony.

HULL a WEST BROMWICH: 31-ročný Joleon Lescott by mal od novej sezóny hrať za Hull City alebo za WBA. Skúsený anglický obranca podľa všetkého úplne zavrhol svoj prípadný angažmán v Aston Ville.

PREMIER LEAGUE: Manchester City začne cestu za obhajobou titulu v Premier League 16. augusta na ihrisku Newcastlu United.  Liverpool v prvom kole privíta Southampton a  Chelsea vycestuje na úvod na trávnik nováčika z Burnley. Kalendár na sezónu 2014/2015 zverejnila liga včera.