Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.6.)

štvrtok, 19. jún 2014 06:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Španielska prokurátora súhlasila so zastavením súdneho procesu proti argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu. Ten bol spolu so svojim otcom obvinený z daňových únikov.

FC BARCELONA: Tréner anglického Evertonu Roberto Martínez túži na ročné hosťovanie priviesť 22-ročného útočníka Christiana Tella z Barcelony.

FC BARCELONA: Nový stredopoliar londýnskej Chelsea Cesc Fabregas sa vyjadril, že Barcelona sa mu snažila zamedziť v odchode do Anglicka. Španiel ale údajne trval na svojom prestupe do Londýna.

ATLÉTICO MADRID: O Santiho Cazorlu z Arsenalu má záujem španielske Atlético Madrid. Stredopoliar Arsenalu a španielsky reprezentant sa teraz svojim prípadným prestupom nechce zaoberať a plne sa sústredí na MS v Brazílii.

REAL MADRID: Manchester United je pripravení urobiť Realu Madrid ponuku na nemeckého stredopoliara Samiho Khediru, o ktorého ale usiluje aj londýnsky Arsenal.

SEVILLA:Aleix Vidal už oficiálne prestúpil z Almeríe do Sevilly. 24-ročný ofenzívny futbalista prešiel zdravotnou prehliadkou a podpisom spečatil prestup, ktorý Sevillu príde na tri milióny eur.

RAYO VALLECANO: Jorge García Morcillo odchádza z Huelvy a môže sa tešiť na La Ligu. 28-ročný obranca sa na tri roky upísal Rayu Vallecano.